Alprestaurant Stäldeli
Umrahmt von der imposanten Bergwelt lädt das gemütliche Alprestaurant zum Verweilen ein. Die grosse Sonnenterrasse bietet einen fantastischen Ausblick auf die Schrattenfluh und lädt zum Verweilen ein.
Swiss Parks Network
Monbijoustrasse 61
CH-3007 Berne
Tel. +41 (0)31 381 10 71
Mob. +41 (0)76 525 49 44
info@parks.swiss
Umrahmt von der imposanten Bergwelt lädt das gemütliche Alprestaurant zum Verweilen ein. Die grosse Sonnenterrasse bietet einen fantastischen Ausblick auf die Schrattenfluh und lädt zum Verweilen ein.
Geniessen Sie in der Ruhe der Natur etwas feines zu Essen oder stillen Sie ihren Durst nach einer tollen Wanderung.
Die Vordere Schmiedenmatt liegt eingebettet in einer weitläufigen Ebene auf der 1. Jurakette 1013 m.ü.M. Lass die Alltagshektik zu Hause, geniesse die unbeschreibliche Landschaft und lass dich von der Sonne verwöhnen.
South of the Viamala gorge the Rathaus inn is an ideal starting place for long-distance walks such as the via Spluga or the via Capricorn.
The excellent hand-made capuns are extremely popular.
Avec, plus de 250 curiosités, hôtels, restaurants et magasins de produits du terroir à portée de main, l'application est pratique pour organiser son séjour dans le Parc.
Whether seminars, course groups or individual visitors: The Herzberg welcomes everyone who is looking for a relaxing location in the middle of nature. The environment is ideal for jogging, walking and cycling, with a fresh organic product cooking.
Aline et Andrew Antenen tiennent depuis 2016 l’Auberge communale de Berolle, au cœur du village. En plus des burgers, leur spécialité, ils mêlent avec succès les plats traditionnels du café et la cuisine « aubergeonomique » du restaurant.
Passionate about cuisine, wine and hospitality, the three partners of the Auberge de l'Abbaye de Montheron put forth their best effort each and every day to make sure that you have a unique experience in this extraordinary place.
Just a stone's throw from the Etang de la Gruère, Yann Studer and his team are inspired by the calm of the place to offer creative and seasonal cuisine on the shaded terrace as well as in the nicely wooded room.
Welcome to this "family country inn that offers room and board", as defined by Cathy and Serge Trolliet-Buchs, who have been running the inn since 2007.